onsdag 11 augusti 2010

Lämnar webbmasterrollen...

snart till nya krafter :-))

Efter många år som webbmaster för vår hundklubb sgsk.se så känner jag att jag gjort mitt. Det har varit jätteskoj och givande men nu känner jag att det är dags för nästa att ta vid. Det tar för mycket tid att sitta och uppdatera hemsidan. Inte 5 minuter som många tror.. det skall ändras i texter, bilder skall beskäras och ändras.... osv.. det tar tid vill jag lova.. Och när man tror att man är klar ser man ett stavfel eller så.. och då får man börja om...och det kan få mig att gå i taket! Man blir galen.:) :)

Men nu denna tid är det såklart lite lågsäsong när det inte pågår en massa jaktprov osv. men när det sätter fart så trillar det ned uppdateringar i mailboxen hela tiden.

Tiden som jag får över nu när jag lämnar rollen som "webba" kommer jag ägna min familj, hundar och min häst istället. Det känns verkligen jättebra och jag ser fram emot att få sitta "på andra sidan" och kika in de olika uppdateringarna som kommer komma på vår hemsida framöver... kan också avslöja lite försiktigt att den kommer ändra utseende lite.... hm, mycket spännande tycker jag det skall bli!


Jag önskar vår nya webmaster LYCKA TILL!

Så nu har jag bara huvudprovet kvar sedan är jag FRI från att "jobba" idiellt. I alla fall för ett tag framöver.... en paus behöver alla ha.. någon gång. Kan vara bra att samla nya krafter och ideér för att sedan plocka fram den när det behövs och när sugen finns där igen. Känner i alla fall att jag kan ha ett gott samvete för att ha ställt upp ganska så mycket med att ordna utställningar, träningar och prov mm, så nu får någon annan ta vid ett tag.... Vi är ju många medlemmar i klubben så att hitta folk borde ju inte vara svårt....det gäller bara att få dem att nappa..


Nä, nu skall jag softa lite! Ha en god kväll mina vänner :-))

1 kommentar:

Dernole sa...

Tänk att du får distrubera din egen tid till det du själv väljer. Man uppskattar alltid tiden mer efter år av ideellt arbete.
Kram