tisdag 10 augusti 2010

Inte tid

Här går dagarna i ett, har faktiskt inte tid att blogga ens... ja, jag vet tråkigt men så är det.

Elias har i alla fall fått sin barnstol på plats nu och det är superskönt. Då kan han vara med oss utan att behöva sitta i någons knä eftersom vagnen eller golvet inte är så populärt längre. Han vill se vad som händer!
Det är också en anledning till att jag inte hinner sitta vid datorn för att ta ett exempel. Elias kräver mer och mer, så tiden räcker inte till. Ibland hade jag önskat mer tid.... kan man det? Hundarna skall också motioneras och tas om hand.. Meja lika så, hundar skall också klippas...... och så har vi mannen! Ha ha.. Han behöver också tas om hand.... kommer dock i sista hand nu har jag märkt, förlåt älskling.. :-)
Men idag gjorde jag honom glad hoppas jag.. Klippte gräsmattan! Det är hans HAT objekt.. vore det inte så dyrt hade det blivit gummimatta i hela trädgården! hi hi..

Nu kallar Elias! Godnatt mina vänner!


Gott i gott gott...:-)

1 kommentar:

Ingrid sa...

Hej vännen.. ja, jag vet hur det är med tiden till att blogga...
TACK för gullig kommentar hos mej =)
Vi var i Falun på First hotel, eller heter det Grand också tro?
Nåväl, där var vi iallfall, en hel toppendag, måste jag säga =)

Kramar i mängder till dig och din fina familj =)