torsdag 19 augusti 2010

Fullt upp...

Hej mina vänner... har ni efterlyst mig??

Känns lite så faktiskt.. har inte tittat nästan någonting på datorn idag, det har gått i ett helt enkelt. Tiden rusar.. som alltid.

Har i alla fall varit på en superhärlig ridtur med Ingela och Von idag. Vi tog en rejäl skogstur mitt i markerna på småstigar bland ikullfallna träd, kantareller, stora stenar, underbar mossa och det som hör till.... Det är otroligt nyttigt för hästarna att bara få ta det lugnt och tänka på vad de sätter fötterna.. riktig gymnastik helt enkelt... och även för vissa av ryttarna.. *skratt*... ´

det är ju så mina vänner att när man går över stock och sten kan allt hända och det gäller att ha tungan rätt i munnen:-)) Roligt var det i alla fall! Vi passerade Frostbo fäbodar, jättegulligt ställe.. nästa gång åker fikakorgen med :-)) Och en STOR påse så jag kan ta alla gula kantareller vi såg :) :)
Om jag fick önska mig något...
En tillbakablick i det förflutna..
när det sprudlade med liv på fäboden....:)


Underbara vyer....
Långt där i fjärran ligger Finnsåsens Fäbodar..
Där gifte vi oss :-))

Meja mötte upp oss vid stallet när vi kom tillbaka. Hon fick en liten ridtur på Smasaga en stund med mig och gissa en som var lycklig? Hm, det kanske blir en till i familjen som vill rida Islänning :-) När vi kom tillbaka efter Mejas ridtur fick hon hjälpa mig att göra i ordning Saga.
Meja som älskar hästar och vatten....
Det kan inte bli en bättre kompott!

Eftermiddagen/kvällen har vi ägnat till att förbereda inför bröllop i helgen. Mycket skall klaffa och göras innan vi kan rulla nedöver mot Göteborg. Skall bli spännande :-))

Nu sitter jag här med ögonen i kors och lääängtar till sängen...

Kramar i mängd :-))

Inga kommentarer: