fredag 13 augusti 2010

Förväntan....

inför inventering....

Sitter och sörplar på en stor kopp kaffe i lugnan ro. Elias sover, Meja är med sina farbröder i skogen och plockar svamp, Darling ligger på mina fötter och Jocke är på väg till Noppikoski för att inventera hela helgen.

Det är varmt som 17 och jag känner mig helt svettig. Kanske man skall sätta på sig en bikini? Vore faktiskt skönt..... Men nej, det skall jag kanske inte.. grannarna blir nog tokrädda då! :) :) Om inte så blir jag det om jag går förbi en spegel...:)

Vill ha matte!!!

Hjälpte Jocke lite med att packa iordning för turen till Noppi och fixade lite kött åt hundarna som de skall få under dagen i morgon. Lite extra är bra när de skall jobba. De var bredvid mig och psykade ut mig totalt med hopp om att få smaka lite. Pika står tom med tungan ute, men det berodde på att hon såg husse packa bilen med jaktsakerna.. tror hon kommer ihåg sen förra helgen. De lär sig lätt de underbara djuren. 1+1 = 2


Snälla matte :) :)


Alla utom Darling....

Känns lite tråkigt med min kära Darling som får vara hemma. Man får så dåligt samvete och man känner sig så taskig över att hon inte få vara med. Men hon kan inte. Darling har ju ALLT förutom respekten för fågel efter avance. Vi har kämpat så det glöder men hon är lika tokig för det, tyvärr. Och eftersom det krävs lydiga hundar på skogen och dessutom på en inventering då inte hundarna skall gå så långt i marken är det ingenting för Darling.


Hon ställde sig vid bilen och ville följa hon med. Tittade på sina vänner och sedan på mig "Men matte, skall inte jag få följa?"

Får en klump i halsen..... och tänker något i stil med "är man olydig får man vara hemma" Men istället säger jag till henne "kom tjejen, vi går in och myser istället - Du & jag kompis"...suck, det känns skittungt. Men så är det. Hon skall få sin chans hon med tids nog......Hur som helst älskar jag henne till 110% :)

Skall nog skämma bort henne lite i helgen så kanske hon kommer på "bättre" tankar :) :)

Inga kommentarer: