måndag 2 augusti 2010

Elias 4 månader


Den 30:e blev min lille Elias 4 månader!Foto: Mathilda Sjööns


Tiden går så fort så jag hänger knappt med. Spädbarnstiden är förbi! Nu är det slut på tiden då jag kunde vara för mig själv i flera timmar då han sov, sov & sov. Visst sover han fortfarande men inte 4 timmar på raken. Nej, nu vill han vara med och se vad som händer och sker. Nyfiken som sjuttsiken. Vill gärna sitta i knäet och kika när vi äter frukost osv.. håller stenkoll på vad vi stoppar i oss....man får se upp så han inte rycker tag i kaffekoppen :-))

Men även om det är vemodigt att han växer och att det går lite för fort är det så fantastiskt mysigt när man får lite respons tillbaka av de goa leenden och snacken han bubblar ur sig. Som igår kvälls.... jag skrattade så tårarna sprutade, kunde bara inte hålla mig.

Han somnade vid 21 tiden när vi satt och kikade på film.. han sov och sov.. trodde såklart att han somnat för natten som han alltid gör vid den här tiden. Vi gick och la oss när filmen var slut och efter en liten liten stund så vaknade killen!!?? Överlycklig och jätteglad... Själv drog jag faktiskt en liten suck.. "Nej, varför skall han vakna nu?" Man hinner ju bli lite orolig och man funderar hur natten skall bli... kommer han somna eller skall vi bli vakna? Men som sagt..... vad skulle det göra, han har jag inte varit vaken en enda natt sedan han föddes...

Men min lilla oro försvann direkt när han vänder på sig, lyfter huvudet, kikar på mig/oss med sina stora blå ögon och spricker upp i världens största leende! Hur nöjd som helst... han bara skrattade hela tiden.... Vad säger man då? Nej, just det - Ingenting! Den villkorslösa oändliga kärlek som bara finns där väller över en och man blir så lycklig.. :-)) Han somnade gott efter att ha fått lite mat :-)) Älskade unge!


Lycklig kille :-))

3 kommentarer:

Dernole sa...

Att få känne en sådan oändlig kärlek det är lycka de :)

MammaMia sa...

Men vilken underbar gosse du har!!!Han har nog lärt sig av sin syster hon är lika söt å goo hon med !! Men kan man bli annat med så spontana härliga föräldrar??
Nix de kan man ej!! Kram

Ingrid sa...

Men vilken underbaring !!
SÅ lika dem är dina barn,,, märks att dem är stöpta i samma form, du =) hihi...

Kram o Hej!