torsdag 12 augusti 2010

Blött

Herredjävlar rent ut sagt vad det har regnat här hemma idag!

Det regnade så mycket att jag nästan inte kunde se ut genom fönstren här hemma. Njae, lite att ta i men det kom verkligen massor! Det är häftigt när det kommer så stora mängder, svårt att förstå att det kan bil så. Men även fast det är lite fascinerande så är det fan så trist:-( Oj, vad många svordomar det blev nu men va fan, ibland får man väl svära lite :-))

Typiskt var det i alla fall med regnet idag eftersom jag hade planerat en stund hos hästarna med kidsen. Mannen jobbar ju eftermiddag så därför var jag tvungen att ta dem med... Elias hade jag förberett med att ha haft honom vaken länge för att han skulle vara riktigt trött och kunna sova i vagnen medans jag fixade hästarna.

MEN när vi åkte och kom fram till stallet så var det var ingen idé att ens kliva ur bilen..... hela himlen öppnade sig... Vi fick nöja oss med en volt på stallplanen och en titt på hästarna genom rutan :) :) Hoppas på bättre väder i morgon...


Men Mamma, skriker Meja..
"Du ser ju inte vägen!!"

Fixa barret innan stalle´t

Det börjar dra ihop sig för bröllop snart för mig. Min syster skall ju gifta sig nästa helg så man har lite saker som skall fixas. Så i morgon har jag klipptid inbokat, skall bli så skönt :-) Inte varje dag man ränner hos hårfrissan direkt. Sen hem och svira om för att fixa hästarna och ta en efterlängtad ridtur med Ingela.

Bäst att passa på att få lite "egen tid" eftersom jag och barnen blir ensamma hela helgen. Pappa eller husse som vi ofta säger skall åka och inventera fågel på skogen med hundarna hela helgen... avis? JA! Men jag är glad för deras skull, att de får komma ut. Själv får vi se fram emot rapporter hur det ser ut med fågel i markerna.

En fågel har dock viskat till mig att det ser bra ut iår :-))

1 kommentar:

Nina K sa...

Här har det varit stekhett hela dagen. Inget regn. Hoppas dom får bra på skogen. Ja, det verkar vara fina kullar i år.