måndag 16 augusti 2010

Blir så trött...


På allt som bara strular hela tiden. Bilen skriker på service, gräsklipparen är kass och lika så grästrimmen. Det strular även med en annan sak men för hoppningsvis så löser det sig. Får veta till kvällen..men jag vet däremot inte hur det kommer bli med de andra sakerna. Blir så irriterad.Kan man fly fältet? Eller som jag sa till Jocke, vi köper en asfaltstomt och bygger nytt, då slipper vi det eländiga eviggörat med att klippa gräs... För visst är det ett skitgöra?

2 kommentarer:

Dernole sa...

Fy vad tråkigt....hoppas det löser sig, så smärtfritt som möjligt.
Stor kram

Anonym sa...

JAAAAA det är ett skitgöra att klippa gräs. Jag har precis varit ute och gjort det så nu behöver jag inte bry mig på en hel vecka... Jag hoppas det löser sig med allt det andra!

Kram
Michelle