måndag 23 augusti 2010

Alldeles underbart!

Så vackert, så känslofyllt och alldeles underbart med bröllop!
Nu är min lillasyster gift! Kan inte fatta det riktigt... tiden går så fort. Tyckte det inte var längesedan hon kom och berättade att de skulle gifta sig och nu har det gått ett helt år, bara sådär?! Hur som helst så hade vi en fantastiskt dag.

Jag startade upp hos frissan för håruppsättning. Mina andra tärnor, Maria & Susanne och min mamma var också med och fixade håret. Så lyxigt att få håret gjort.. själv drack satt jag i stolen och smuttade på en champange :-))
Vi klädde på oss och gjorde oss redo för fotografering. Jennie & Taygun hade dagen till ära hyrt in en egen fotograf - David (länk till hans hs kommer sen) Först åkte vi till båten, Barken Viking där vigseln ägde rum och sedan till Botaniska trädgården. Med på fotograferingen var även Tayguns bror och två kompisar så vi blev ett stort gäng som spatserade runt i trädgården :-)) Bilderna blev fantastiska dem jag sett så det skall bli jättekul att se hela resultatet sen.
Efter fotograferingen åkte vi tillbaka till Barken Viking där vigseln ägde rum. Och efter det så bjöds det till storslagen fest! Jennie & Taygun eskorterades i en fin gammal Rolls Royce :-))


Foto: Aydan Nadjari LindbergFoto: Aydan Nadjari Lindberg
Festen var fantastisk! Men när klockan närmade sig midnatt så avvek vår lilla familj. Elias var trött och Meja ännu tröttare efter en förväntansfull dag. Själv hade jag superont i fötterna efter att ha gått i högklackat hela dagen! Det var en befrielse kan jag säga när jag fick "släppa dem lösa igen! hi hi...

En kort rapport blev det men tiden är knapp, mycket står på "göra listan"
men jag hoppas jag får lite mer bilder att visa er sen.... :-))

2 kommentarer:

Kiza sa...

Hej vännen. Tittut, får jag väl säga.;-) Vad roligt med ditt systers bröllop,förstår att du var rörd. Så himla vackra kort. Mår du o fam bra annars ? //Kram

Ingrid sa...

Åh jösses vilken underbar bild på henne i gräset ! ! !
Kan tänka mig att ni alla bär med er den dagen resten av erat liv!
Jag vet, hur speciellt det är när Lill syrran gifter sig...
(tår i ögonvrån...)
KRAM PÅ DIG, Jane!!!