fredag 30 juli 2010

Viktiga ting...

brukar vara tråkiga ting...


Har precis gjort klart min bokföring. Känns skönt att ha det undanstökat. Det enda som är kvar som hör till det är ett litet bankbesök, men det får bli till eftermiddagen.

Papper i en enda röra....

Papper blir det lätt.. ni vet, räkningar, försäkringspapper, medlemsskap osv... de hamnar gärna i en hög hemma hos oss och när högen blir för stor så rensar jag den och sätter in i mappar... jag vill ha ordning och reda men det är såååå fb. tråkigt. Men det måste göras och det är NU!

Meja och Jocke har åkt till Mora för att leka på leklandet tillsammans med en bekant. Visst skulle jag gärna följt med men ibland måste man prioritera vad som är viktigast...

Måste också sätta fart med att sy lite markeringstäcken. Jocke har visst beställt ett rosa som Pika skall ha :-)) Sen måste jag sy upp några extra så jag kan sälja lite. Ja, det finns alltid något att göra :) :) Fast sy täcken gillar jag.... bara jag sätter fart, då går det undan må ni tro :))


Var också till hästarna på morgonen och släppte ut Hilda & Thokkadis. Mockade lite och smorde Hildas eksem, som har blivit mycket bättre på bara två dagar!! rejuvis Aloe Vera gör susen:-))

Medans jag smorde Hilda så roade sig lilla Thokkadis sig med att ha ned alla täcken som hängde över boxdörrarna när jag stod och smorde Hilda. Fick tala om för henne flera gånger att "sluta". En riktig liten bustjej :-))


Gott att komma ut lite..:):)

Inga kommentarer: