lördag 3 juli 2010

Svettigt men underbart!


Wow, vilken dag vi har haft!! och vilken värme! Phu, säger jag:-))


Men även fast dagen har varit lite stressig & varm har den varit så underbar! Tänk, vi HAR sommar nu!! Meja och pappa Jocke for faktiskt och badade på dagen idag för att det var så varmt - premiär för oss i plurret :-))) Hoppas verkligen att det får vara sommar lite till så jag också får känna av sand mellan tårna..

Barndop

Elias har också blivit döpt idag, i Torsångs Kyrka. Det var ett gulligt dop där vår närmsta släkt & vänner var med. Elias skötte sig exemplariskt, och gillade ljuskronan och sången bäst! *hi hi* Hans ögon blev dock ännu större när prästen hällde vatten på hand huvud!! Gulliga Elias :-)) Jag lovar att bjuda på bild sen.. nu är det lite sent och jag har som ingen lust att sitta så länge vid datorn.

Efter dopet så intog vi vår fina altan där vi bjöd på sommarfika :-)) Tårta, jordgubbar, hallon, grädde, nybakade bullar & muffins, nege..nej, chokladbollar och lite pizzaslizar med sallad. Alla såg nöjda och glada ut så vi fick en mysig stund tillsammans :-))


Min gulliga brorsdotter Alina med en glá kille!

Så ett STORT TACK till alla som ville dela denna dag med Elias! Tack även för fina dopresenter! Tänk, inte en enda dublett! hi hi!

Kram på er :-))

Inga kommentarer: