torsdag 15 juli 2010

Sola & Bada

Superhärligt!

Här har vi tillbringat flera timmar idag. Meja & pappa har badat i massor, så underbart. Jag och Elias höll oss i skuggan under de stora fina björkarna. Med oss hade vi Mejas kompis Mathias och hans mamma med två av sina syskon. Jätteskoj, då Meja fick lite lekkamrater och jag fick någon att "gagga" med:-)) hi hi


Somnade gott efter en stund av nyfikenhet!


Platsen är Haganäs, som ligger en bit utanför Borlänge. Ett jättefint ställe där man kan äta, bada bastu och ha olika arrangemang. Men badet är en plats där endast medlemmar i SSAB får vistas. Det var en allmän badplats förut, men eftersom allmänheten inte kunde sköta sina kort så förbjöd dom andra att vara där.

Känns bara så fantastiskt att kunna vara ute och bada, och verkligen ha sommar! Och jag tyckte mig höra något att vi inte har haft en sådan här sommar sedan 1994!!! DET var på tiden tycker jag!

Kommer ihåg 1994, en sommar då jag bl.a var till USA i 4 veckor (Kalifornien), åkte lastbil till Göteborg med en kompis, fotbolls VM mm..... och att det var varmt! Kul att 2010`s sommar blir ett år att minnas :-))

Nej, nu måste jag fixa iordning mig. Skall åka och handla lite sen iväg till hästarna! Hoppas på lite fina kort idag!

Inga kommentarer: