tisdag 20 juli 2010

Såå kul!

Har ni cyklat med hundarna? De drar och du sitter på cykel?

Prova!

Gisses vad skoj, och vilken perfekt träning, jag är fast!

Spände för hundarna i dragselen igår kvälls och drog på en tur. Allitd tidigare har jag cyklat med hundrna efter större grus & cykelvägar men kände nu att jag vill ut i skogen och att hundarna skall få springa mer på bättre underlag.

Sagt och gjort så "hoppade" jag på mountainbike banan här hemma och weehoo vad skoj det var. Det gick jättebra och hundarna njöt så in i norden. Aska som springer lös var jag tvungen att ropa på flera gånger då hon gärna ville springa lite före..:)

Hade inte min mountainbike igår utan min "hundcykel" (som är mer som en kärringhonda) men efter den här roliga turen skall jag åka till cykelaffären och byta trampor på min mountainbike och sätta på en skön sadel så vi kan träna på alla dessa underbara roliga stigar som finns i skogen. På den cykeln har jag också superbra fjädring och den är mer lämpad till att cykla med på rötter, stenar och där det är riktigt "skogigt":-))

Känns underbart att vara igång med hundrna igen.... längtar tills nästa vända :) :)

Inga kommentarer: