måndag 5 juli 2010

Nya tag


Har för en stund sedan skjutsat Meja till dagis. Det är hennes sista vecka på förskolan innan hon börjar i F-klass i augusti. Tiden går så fort....


Lillebror som alltid är glad :-)


Meja på väg till bibblan i våras


Avslutning inför sommaren i Tallmon

Blickar famåt!

Efter lite elände här hemma med min investering som jag berättade om har det nu löst sig till det bästa. Jag har mått oerhört dåligt över allt och kännt mig så ledsen. Men nu känner jag att det kommer lösa sig och att man kan se framåt igen. Visst, jag är besviken men känner att jag inte vill älta allt hela tiden. Nu vill jag känna glädje och se ljust på framtiden :-)) Jag lovar att avslöja det lite längre fram, så ni som är nyfikna får dock hålla er lite till.

Nu har jag dock lite sysslor här hemma att sköta!

KRAM på er mina vänner:-))

1 kommentar:

Dernole sa...

Är inte ett dyft nyfien ;) Allt har en mening, svår att förstå för det mesta men kan oftast bli till det bästa....Opps där fick ja till de :D
Kram