onsdag 14 juli 2010

Min nya följeslagare :-)


Min nya lilla tjärna :-)

Än så länge har hon inget namn.. men jag funderar och kommer bestämma mig snart. Hon är född den 12 maj och har en Blup på 113. Mor till lill tjejen heter Hilda och hon kommer jag vara fodervärd åt tills dagen är inne då de skall skiljas åt.

Rós har jag lämnat tillbaka till uppfödaren. Varför frågar ni säkert, men det får jag berätta en annan gång.. Ibland blir saker och ting inte riktigt som man har tänkt, så är det när man har med djur att göra. Hoppas på bättre tur nu:-))

Lilltjejen är efter:

e: Pegasus fra Sveinatungu
u: Hilda fra Ólafsvík
ue: Faxi fra Hóli

Hon kommer bli skimmel och troligtvis en 5-gångare. Skall bli underbart att vara med från början :-)) Och tänk! Jag som alltid har sagt att " jag aldrig skall ha en häst som är skimmel" MEN som man säger om dessa hästar: En bra islandshäst har ingen färg:-))


Man skall aldrig säga aldrig:-))

3 kommentarer:

Anna sa...

Hmm fattar det som att det blev något strul med den första. Låter jättetrist. Men den nya lilla är ju helt bedårande! Lycka till med henne!

Jane Hagström sa...

Hej Anna! Ja, det är verkligen jättetrist men nu hoppas jag på mer tur:-)) Skall ta mer kort snart:-)) Får bänka mig i hagen och studera och hoppas på att hon ställer upp sig för kameran:-)

Anonym sa...

JÄTTEFIN !! Sicken liten Pärla,, Detta kommer att bli KANON...

Nu e det din tur att lyckas !!!

Kramar Malin