tisdag 13 juli 2010

Livets dryck

Vatten är livets dryck, utan vatten överlever varken vi, djur eller växter....

Dessa dagar i denna värme går det åt massor med vatten. Tycker jag inte gör annat än dricker vatten och går på toa. Men det är ett måste. Utan vatten i kroppen bilr jag jättedålig och får huvudvärk....

Vatten Vatten Vatten bara vanligt vatten =)

Även idag har vi haft supervärme, riktigt jobbigt faktiskt på dagen då luften helt stod still. Jag, hundarna & Elias har hållt oss hemma medans Meja & pappa åkte till stranden för att doppa sig.

Själv har jag hunnit pyssla lite med bäbiskläder som Meja har haft när hon var liten. Kläderna skall jag nu ge till min svägerska som behöver lite till lilltjejen som kom den 7:e :-))

Fick faktiskt lite ont i magen när jag plockade med kläderna... åren går så fort. Önskar jag kunde vrida tillbaka tiden bara en liten stund så jag fick se Meja i de söta kläderna igen. Och det är ju så att nästan alla plagg har en historia. Man kommer ihåg vem man fick dem av, eller om man förknippar ett visst plagg med Meja då hon gjorde något speciellt man kommer ihåg... Men som allt annat, man kan inte spara på allt.... och nu lever kläderna vidare hos Maja!

Ösregn!

Hann precis få in tvätten från tvättlinan innan regnet kom. Det fullkomligt vräkte ned, i massor. Åska gjorde det också så det här blogginlägget har jag skrivit på i säkert 5-6 timmar!! Vågar inte vara uppkopplad på internet när det åskar. Har fått ett modem förstört en gång av just åskan.

Hursom så var det behövligt med lite vatten i naturen då gräs och buskar börjar se lite tagna ut av värmen. Vill ju också att gräset på sommarbetet skall orka växa lite till så hästarna har mat länge...
Och på tal om hästar så skall jag ut på hästuppdrag i morgon.....! Allt ordnat. Bil, transport & barnvakt. Så nu hoppas jag att vädret håller sig. Vore väldigt tråkigt med regn när man skall ut och åka.

Ha en gó kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till i morgon! Jag håller tummarna för att allt går precis som det ska : )

Kram
Michelle