torsdag 1 juli 2010

Livet är ingen dans på rosor...


Det går upp och det går ned.....

Jag har ställts inför en situation som inte är så rolig. Känner mig oerhört ledsen och förtvivlad i det som skulle vara en stor lycka för mig.

Jag har gjort ett stort kliv in i något som jag trodde skulle bli hur bra som helst, men det har bara krånglat från dag 1. En stor efterlängtad investering som har tagit mig länge att spara till....... Men nu känner jag mig bara som världens idiot och undrar vad jag har gett mig in på.

Hur kunde det bli så här??

Ja, ärligt talat vet jag inte. Det är ju inte jag som har startat eländet utan det ansvaret låt på någon annan.. och tyvärr får jag ta konsekvenserna för att inte personen tog sitt fulla ansvar på allvar. Blir så dj**la besviken, faaaaaan säger jag bara! Det är min teori och jag har bevis för det.. mina vänner som har varit med mig på denna resa... :-) TUR säger jag bara att ni finns!

Vet inte hur jag skall ta mig ur detta elände. Ja, för just nu tycker jag det är ett elände. Det roligaste som finns har nu vänt om och gjort att jag får ont i magen... varför???

Hade jättesvårt att sova inatt, låg vaken i omgångar och bara grubblade på hur jag skall göra... jag är ju ingen person som vill träta och älta saker och ting men jag måste ta mina känslor på allvar och gå vidare i det här fallet. Jag måste.. annars får jag nog ångra mig ett bra tag framöver.


Hoppas att jag ser en lösning i detta elände.... suck


Tråkigt inlägg på en blogg ja vet, men ibland blir det så...

5 kommentarer:

IggePop sa...

Lycka till Jane! Du finner nog någon lösning! Kramen

Dernole sa...

jag forstar din oro och hoppas att du far svar. samt att nagon tar sitt anavar. stor kram

Vicki sa...

Lilla vännen , de låter inte roligt alls..
Tycker verkligen synd om dej!<3
Jag vet ju inte riktigt vad saken gäller , men att du mår dåligt av de , är ju ingt att tveka om.
Förstår att de är jobbigt att tala om för personen i fråga att du är missnöjd med jobbet , men att du ska gå & må så här dåligt är heller inte bra!!! Hoppas att du får någon rätsida på de hela. Kramar i massor från mej!!

MammaMia sa...

Hoppas allt löser sig vännen <3<3
Massor av bamse kramar !!

Eva sa...

Hej!
Hoppas det löser sig, Låter jobbigt,Massor av kramar till dej// 100000 kramar minst// Eva