söndag 18 juli 2010

Lite rörigt


Med två hanhundar i ett hus fullt med tikar....:)
Ja, då kan det bli lite rörigt. Pikas bror Frosti är här och har varit hos oss i två veckor och sedan kom min mors hund Rosso till oss idag då de har farit på semester och blir borta en vecka.
Tack och lov skall min kära mormor ställa upp och vara lite hundvakt tillsamans med mig, då slipper jag ha honom på heltid :-)) Kan ju vara skönt då han är IN LOVE hela tiden :-))

Det blir lätt mycket dans, skäll och lek och man orkar inte med att höra det hela tiden. Dessutom så tror man hundarna skall tuppa av av en hjärtinfarkt så som de håller på.... ibland skulle jag önska ett gäng vandrande pinnar istället...

Men vem kan inte motstå dessa vackra gordonsettertjejer??

Oväntat besök!

Idag när jag satt på verandan med en vän till mig som var och hälsadde på kom min gamle arbetskollega Helena från ICA Kvantum tiden och hälsade på i en blixtvisit! "Åh, gisses Amalia, nu blommar alsfalten", kläckte jag ur mig när hon stod på min uppfart med sötaste pojken i sina armar! Guu, så roligt att ses:-)) Det måste vara 8-9 år sedan vi sist sågs..... Verkligen jätteskoj!

Helena tyckte jag var "mig lik".. känns ju skönt fast det gått några år :-)) Det tar jag som positivt, då har jag ju inte "fallit ur alldelens" *skratt*

Men tänk hur det är... även fast man inte setts på så länge så känns det som om man har setts alldeles nyss... minnena finns där, det man har upplevt och gjort tillsammans.

Vissa vänner finns bara där:-))

Inga kommentarer: