tisdag 20 juli 2010

Karlavagnen nästa

Dagen har rusat iväg som vanligt. Hade lite jobb på förmiddagen och när jag var klar kom svärfar med lite jordgubbar till oss. Svärfar avlöstes sedan utav Jockes bror med familj som var hos oss ett bra tag. Vi fikade lite och jag bjöd dem på lite omelett. Kidsen fick köttbullar och makaroner - ett säkert kort :-))

Träffade också min faster Irene idag som är och besöker min far. Vi satt och funderade på hur länge sedan det är vi sist sågs och kom fram till att det måste vara minst 8-10 år sedan!!! Jisses, vad åren går.... Men hon var sig lik och verkade må prima.

Gjorde sedan lite käk hemma innan jag åkte till hästarna. Hilda och min lilla fölis verkar må bra i stohagen och allt fungerar utmärkt. Dock måste jag träna Hilda lite på att bli fångad. Hon går gärna sin väg. Men det är ju lätt att det blir så när hon har gått på lösdrift länge utan att någon pysslat med henne dagligen. Det gäller att vinna hennes förtroende, och jag tror jag är på god väg. Åsa som också har sina hästar i flocken var också där & då kan man hjälpas åt med hästarna. Det är ju några som skall ses över så att man ser att de mår bra. Mycket smörj blir det när det är sommar och massor med flygfä´n och då är det skoj med både hjälp & sällskap när man är där en stund :-))

Kom hem och gav lillkillen lite mat och sedan har jag cyklat med dogsen en timme! Vi körde en riktig skogstur över stock och sten. Det gick mycket bättre med min mountainbike :-)) Så nu är hundarna trötta och jag skall slå ikull mig och lyssna på Karlavagnen på radio..... :) :)


Tycker jag är värd lite vila nu :-))

Inga kommentarer: