fredag 9 juli 2010

Hundgår´n

Yippeee, den tar sig!
Äntligen efter alla år har vi fått fingrarna ur och börjat med att fixa till vår fina hundstuga! Golvet är lagt inne och i dagarna fick jag min Lya Lucka som jag beställde. Superfin! Hoppas bara att hundarna lär sig att gå igenom den också:-)) Ha ha.. Pika och Darling fixar det galant tror jag men min donna Aska.. hm, får nog köpa lite Frolic och lära henne hur man skall göra. Hon avskyr allt som svänger och kan ramla.. typ kompostgaller! Men det är klart.. de flesta hundar avskyr kompostgaller.. klassiskt när de är valp.. de hoppar och gallren välter, såklart över dem.. de gör inte om det, om man inte heter Darling såklart:))

Nu fattas bl.a terassen som de skall få här utanför sin lucka. Blir som ett trädäck som de kan ligga och sola sig på:-)) Klart hundarna är värd det bästa!!

Insidan skall också fixas när vi har lite mer tid. Väggarna skall isoleras och elen skall på plats, sen är den klar! Kommer bli så skönt att ha ett riktigt hundrum som även fungerar på vintern!

Mina hundar gillar att vara ute i hundgården. Bättre att ligga där och spana på vad som händer än att ligga inne och inte ha koll på något!

Och förresten! Ett till lass grus skall också in i hundgården.. de finns ju de som GRÄVER som 17 hela tiden.....:) :)


"Min grop, är sval & skön.. tycker Aska"Ha nu en underbar dag mina vänner! Kärlek till er!

1 kommentar:

Åsa sa...

Lycka till med luckan....hi,hi....hos oss gick det åt en hel Gustafskorv, matte sprang ut och in och lockade en hund åt gången, men inte ens det hjälpte. Av 6 hundar nu fixar 2 det! Dom gamla och "smarta" tycker att jag gott kan ha den uppställd åt dom, även på vintern, kan säga att värmen går för fullt därinne då. Men "so what" , klart de får som de vill! Kram på er // Åsa