måndag 12 juli 2010

Hot Hot Hot!!!

Whhoooohooo

Vilken värme vi har! Hundarna är utslagna, man svettas som en tok, dricker vatten i massor och känner sig allmänt seg...

Och nätterna! Phu, blä och suck vad jobbiga de är.. man känner sig inte direkt fräsch :oo)))) Kanske man skulle ta sängen med sig i källaren istället? Där är det svalt och skönt....

Men jag skall inte klaga.. sommaren passerar fort och snart kommer löven dinglande från träden och sommaren är passé...

Svårt att förstå....

På onsdag har jag ett hästuppdrag att utföra vilket innebär att jag skall åka med transport. Men det höll på att skita sig då man inte har någon bil att åka med som tillåter en hästtransport med B körkort!!! Shit, vilket trassel.


Kan inte förstå att man inte får dra en transport med en stor bil som i vårt fall som har en Sharan. Nej, då blir totalvikten för stor, alltså över 3500kg för att dra med B kort.... Så ikväll har jag "jagat" bil för att kunna utföra mitt uppdrag.

Vill inte åka olagligt och köra ändå. Skulle jag trilla dit så klassas det som olovlig körning med indraget körkort som påföljd vilket inte känns så bra. Ganska så onödigt om jag får säga mitt... Men nu har det löst sig, Jockes bror lånar ut sin bil till oss!!! Underbart med underbara människor som ställer upp :-)) TACK

Blandade känslor

Mitt hästuppdrag innehåller blandade känslor, ett sorgligt & tråkigt och ett roligt och spännande! Vad det handlar om tänker jag avslöja för er på onsdag kväll :-))
Ha en skön natt i tropiknatten!

Inga kommentarer: