onsdag 7 juli 2010

Grattis C Kullen!


Idag fyller vår C kull 1 år! GRATTIS!

Idag för ett år sedan valpade vår Aska sex fina valpar. 2 hanar och 4 tikar. Det var en stressig dag då jag blev själv med att hjälpa Aska med valpningen.

Jocke var tvungen att åka med Meja till lasarettet med Meja då hon fick en svullnad i ögat som var tvungen att kollas upp. Hon såg hemsk ut.. kika gärna in på inläggen från 7 juli 2009..

Men valpningen gick super och på eftermiddagen var det lugnt & fint i valplådan :-))


Tiden går fort och nu är våra valpar 1 år! STORT GRATTIS TILL DEM :-))


Underbara valpar

Nu när ett år har gått kan jag berätta att vi är jättenöjda med vår kull. De har de en supermentalitet och är väldigt mottagliga för dressyr, vilket är uppskattat hos oss då vi inte är bortskämda med lättdresserade hundar :o) Geisha, Gnista och Darling är ju några hundar som vi har tampats och tampas med :-)

De har också visat att de är positiva i fågel och har ståndet på plats, samt att de har förmågan att koppla bort fågel när fågel lättar vilket är ett stort plus då de fortfarande är mottagliga när fågel är i luften efter en situation. Det är ju lätt att säkringarna brinner annars:-)) Det skall bli väldigt roligt att få se hur hundarna utvecklas vidare då hösten är i antågande....

Duvträning

Eftersom Pika redan har gjort sitt på duvfronten så fick Frosti följa med på duvträning med Jocke igår. Det gick verklligen kanon och Frosti gjorde verkligen inte Jocke besviken! Perfekt stånd, resning och ro i uppflog! Och då är det första gången Frosti tränas på duvor. =)

Har skickat sms och skvallrat till matte & husse att de har gjort ett bra grundjobb! Gissar också att de tycker det är ganska så bra att ha hunden på träningsläger medans de är på solsemester.. ha ha:-))


Stånd:-))

Längtar tills hösten:-))

2 kommentarer:

Dernole sa...

Grattis, till valp/unghundarna. Grabben ser riktigt snygger ut. Så kul för både er och ägare.
kram

Anonym sa...

Kul att se, vi blir så glada!
Känns tryggt att han är i goda händer.
Kram från Grekland