söndag 4 juli 2010

En 5 årings uttalandeMeja och jag tog en promenad tillsammans i morse då Meja sa till mig helt appropå:

-Mamma, jag tänker inte ha disco för mina kompisar när jag fyller år
.
-Jaha, varför inte det då, frågar jag Meja och till svar fick jag att
-Jo, för då hittar man bara en massa naglar i soffan, och det är äckligt tycker jag, för visst är det så mamma?


Själv var jag tvungen att hålla mig för skratt när hon i samma sekund säger att
- jag tänker bara ha dans med en discokula istället!

Till saken hör den att när jag gick i 5:e eller 6.e klass så hade jag disco/kalas i källaren hemma. Efter kalaset så skulle det såklart städas och när vi städade hittade jag miljontals naglar i soffan!! Avbitna, med andra ord. Hur äckligt som helst. Och det har jag nog berättat någon gång här hemma och Meja snappade upp det direkt!.. tänk vad de lägger saker på minnet! ha ha ha

Men att inte hon skall ha disco.. hm, det får vi nog se hur det blir med den saken...:-)

1 kommentar:

Ingrid sa...

hahahaha vad underbart!!! =)