lördag 17 juli 2010

Besök i sommarhagen

I går kvälls tog vi en tur till hästarna för att kolla till dem så de har det bra. Allt frid och fröjd. Tyvärr får jag inte till så bra kort. De vandrar hela tiden för att komma undan de otäcka flygfäna som irriterar dem hela tiden. Men jag har kameran med mig så vi får hoppas på bättre tillfällen sen.


Många tjejer är de nu :-))


Hilda, jag & Fölis


Gullskrutt :-)

Och på tal om hästar så måste jag åka och vattna den nu. Det går åt några liter vill jag lova:-))

2 kommentarer:

Dernole sa...

Fina bilder, och vilket vakert föl, söt som socker och som fölisar växer hon så det knakar här o där. En fröjd att som ägare få se hur succsesivt en häst utvecklas. Grattis till snygging :)

Ingrid sa...

Vilka vackra bilder, speciellt med dig tillsammans med hästarna =)