tisdag 29 juni 2010

Wash & Go

Snabba ryck när tiden är knapp !

Nu har äntligen hundarna fått sitt efterlängtade bad! Wash & go har fått ett nytt begrepp här hemma. Jag passade nämligen på att schamponera mina jyckar när de ändå var i badet så att säga :-)) Helt perfekt. Tar ingen särskild tid och jag slapp skölja dem själv:-))


Darling schamponerad & klar för dopp:-)


Dock finns en hund kvar som jag nog måste bada hemma istället och det är Píka.. hon praktiskt taget vägrade att sätta sina fina tassar i något dyligt som i vatten!!! Hon testade en gång men kom upp lika fort.. hm, ja alla kan ju inte gilla vatten. *ha ha* Dock finns det en som gillar vatten och det är Darling! Helt galen, kastar hon sig i handlöst och simmar & simmar..


Aska, ja hon tar det lite piano, som en fin liten näpen prinsessa. Vill inte få vatten i ansiktet! :) :)Hon går saaakta ned i vattnet, utan att det skall plaska.. simmar lugnt och fint, som en tyst bäver som flyter fram... vänder utan krusiduller och simmar i land efter en stund.., hon e bara för go´min underbara Aska :-))

Meja var också med och kastade lite apport med Darling.. hon hade dock lite jobbigt med blöta hundar som kom upp ur plurret och ruskade sig mitt framför!! Weeehoooo, vad jag blir blööööt skrek Meja ett antal gånger:-)) Ha ha..ja, om man badar hundar får man räkna med att bli lite blöt själv!

Nu är de i alla fall nöjda efter en varm dag. De sitter och väntar på att få lite kvällsmat nu, så jag skall ta och ge dem. Hoppas att ni har haft en skön sommardag!

5 kommentarer:

Dernole sa...

Härligt med badande hundar, tre av fyra här hemma älskar vatten...Eya står hellre och tittar på. Ha en skön kväll.

Sara sa...

LÅTER HÄRLIGT OCH SKÖNT, SÅ VARMT SOM DET VARIT NU

Eva sa...

Härligt sköna hundar du har!!
Supermysigt!! Ha det gott i värmen.
Kram Eva

Jane Hagström sa...

Ja, det är härligt med badande hundar:- Kram till er ALLA!

Ingrid sa...

Vad härligt det såg ut!!! =)