onsdag 23 juni 2010

Utslagen..


Jag och Meja gick upp med väckarklockans hjälp idag för att slippa bli stressade av att vi sover förlänge. Elias reagerade inte när klockan ringde och sussade skönt vidare när vi steg upp.

Jag glömde ju såklart min mobil i sovrummet, så när jag hämtade den passade jag på att fotade min utslagne hjälte! Visst ser han ut att må gott?

Han vaknade dock vid 8:15 så vi hann göra iordning oss för att skjutsa storasyster till dagis. Väl hemma igen sitter jag och dricker en god kopp kaffe med en smörgås till. Elias ligger på bordet och är så nöjd över sin tillvaro.

Funderar lite på vad jag skall syssla med idag, kanske skall fylla poolen vi köpte igår? Ja, nu är den inte jättestor men räcker väl till för Meja så hon kan doppa sig nu när det blir finväder. Köpte en lagom storlek så vi kan ha den på altanen så man slipper allt gräs som blir. Vattnet håller ju sig fräschare då. Dessutom kan jag ha koll på henne då jag har Elias att ta hand om.. :)

Vår dröm just nu är faktiskt att skaffa en riktig stor pool. Vi har ju ett perfekt läge för den i direkt anslutning till vår altan. Sol hela dagen med gott om plats för solbadare! Sen har man ju allt hemma också. Man slipper packa och konka på en massa saker för att ta sig någonstans och bada en liten stund. Skönt också att vara hemma när man har hundarna som behöver en. Ja, en pool skall det bli! Men när... hm, det tål att tänkas på!

Ha en underbar dag mina vänner och njut av soooolen!

3 kommentarer:

IggePop sa...

Detsamma Jane! Njut du med! Kram :)

Jane Hagström sa...

Jaaa, visst är det nice?? Som vi har längtat:-))

Ingrid sa...

Ja det lät verkligen helt underbart =)
Skulle nog inte sitta så dumt här med trots att vi inte har någon altan... än... så vi får väl börja i den ändan vi då =)

kram på dig!