fredag 18 juni 2010

Utflyktsrapport


från gårdagens tur till Väsby Stuteri


Som jag skrev i mitt förra inlägg var jag och Elias på en liten utflykt igår men vår gode vän Ingela. Hon har bokat betäckning med den trevliga hingsten www.geimfari.se

Anna som har hand om Geimfari tog emot oss och visade oss runt. Vi började med att släppa ihop kärleksparet i en utav hagarna där de kunne sköta sina kärleksaffärer utan att vi skulle blanda oss i :-) Stod där en bra stund och beskådade skönheterna och samtalade en bra stund. Själv hade jag kameran i högsta beredskap!

Vi blev bjudna på lite fika och en rundtur omkring för att även beskåda några avkommor av Geimfari som nu är 1 år. Ett sto och en jättefin hingst :-) Väldigt skoj att även få se omgivningen och en hel del andra hästar :-) Vi blev väl omhändertagna! Denna tjej kunde det där med kundvård så att gästerna skall känna sig välkomna och nöjda! Väsby Stuteri har en hemsida: www.vasbystuteri.se

Elias var också med och fick åka i min Baby Björn sele och som vanligt så var han så nöjd.. :) :) Var faktiskt lite orolig över hur natten skulle bli då han sov nästan hela dagen! Men, vi gick och la oss som vanligt och sov ända tills 8 i morse!!! Ja, inte är det då problem att ha med honom när han är så snäll, min älskade gullunge :-) Han gillar då att vara ute på turné :-))

Kom hem sent också... vilket kanske inte var planerat med Ingelas GPS i bilen som vi kallar "Berit" hade fått spunk och visade inte oss vägen hem!!! Vi åkte typ 4 mil fel innan vi båda började förstå att vi inte var på väg hem, utan till Månkarbo!! *ha ha* Och som Ingela sa... den extra kostnaden som blev dras av på Berits slutlön!

Innan jag for hem så åkte jag också förbi Åsas hästar som har fått föl. Så gulliga!! De kommer även att gå med stoflocken där min Rós går, men först skall skall vi se till att allt flyter på med di osv... skall bli skoj att få följa de små i sommar.


Daladis


Òskadis

Bilder på Geimfari kommer senare :-))

Inga kommentarer: