lördag 5 juni 2010

Underbara vän :-)

Denna lilla blogg är tillägnad dig Michelle!

Ibland kan det lilla betyda så mycket!

Ja, även en påse M&M´s kan betyda en hel del! Tack för att du finns och gör vardagen till det "lilla extra"!

Blev jätteglad när jag fick ditt sms om att jag hade en påse att njuta av när jag kom hem och med hopp om att jag snart skulle må bra igen!

Gillar verkligen det spontana! TACK ÄN EN GÅNG!


Till er som inte riktigt hänger med, har jag och min vän Michelle ett litet internt skämt och att M&M´s gör livet lite gladare & bättre. Vad skulle man göra utan dem? Så vad hände, jo eftersom jag mådde lite dåligt igår tyckte min kära vän att jag behövde hennes M&M påse hon hade hemma!!! Och när jag var borta på middagen så fick jag ett gulligt sms där hon skrev att jag hade en påse på dörrhantaget..... gulligt!


Du & jag kompis :-))

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, nu blev jag alldeles rörd! Tack själv för att du finns, ja...Jocke också så klart ; . Ni har ställt upp så fantastiskt för mig, i med- och alltför många motgångar.

Du och jag kompis!!

Kram
Michelle

Ingrid sa...

Hehe,, ja M&M kan göra mycket dem,, jag har också en teori, om du är intresserad av att höra någon dag,, hahaha,,, eller så är det samma..
Läste det i någon skum bok för några år sedan... hihi...
Kram Igen!