lördag 26 juni 2010

Soldvarvi

Midsommardagen började med en riktig härlig sovmorgon för mig och kidsen. Så skönt att inte ha något inplanerat. Meja ägnade sig åt lite cykel och lek med grannpojken medans jag höll mig inne och gjorde lite nytta. Pysslade faktiskt om mina orkidéer som blommar som 17, riktigt fina är de :-) Inte för att jag har "gröna fingrar" som de så fint heter men orkideérna är faktiskt krukväxten för mig. Jag får dem att blomma år till år:)) Orkidé fingrar kanske?

Sollerön - Solens ö

På eftermiddagen åkte vi tillsammans hela familjen till Sollerön för att titta på Soldvarvi. Jockes bror med familj följde också med oss. Helt enkelt en skön liten tripp i goda vänners lag.. avlappnat och njutbart:-)) Jag och min käre svägerka fick en låång och skön pratstund på bänken medans cykelloppet pågick.. självklart applåderade vi mellan varven:-))

Det var länge sedan vi var och kikade in cykeltävlingarna på Sollerön. Vi brukade göra det förr om åren eftersom Jocke är en "gammal" tävlingscyklist och gillar att följa med vad som händer i cykelvärlden och träffa gamla polare från förr. Även idag fick han utbyta lite ordväxlingar med folk från "gamla tider"


Fort går det! Runt, runt... typ sådär 20 gånger :)


Elias i solhatten :-)En väldigt trött Meja.... :-)


Hemkommen för en stund sedan. Slängt i oss lite mat, nattat Meja, gett Elias mat och nu skall mina fyrbenta vänner få sig en kvällstur med cykeln. Måste kila!

Hoppas nu att ni alla har haft en trevlig midsommardag, Tjing!

Inga kommentarer: