måndag 7 juni 2010

Skura...

Nu skall verandan bli klar!

Idag är det skurning som står högst på schemat. Verandastaketet måste bli rent innan det skall vitmålas.

Har börjat skrubba med mögeltvätt och jisses vad effektivt det var, staketet blev som nytt! Trodde inte det var så bra faktiskt.


Förhoppningsvis kan vi också börja måla denna vecka om vädret tillåter. Skall bli skönt som tusan att få det överstökat så man kan gå vidare tills nästa projekt. För projekt finns det massor av när man har hus. Hundhus, gäststuga och entré skall också ses över i sommar och få sig en uppfräschning denna sommar.


Men först ut efter verandan skall mitt trim grejas iordning lite till så jag kan trivas när jag sätter fart med mer hundklippning. Väggarna skall målas om, hyllor skall upp och nytt golv skall jag lägga in. Även montera lite ny belysning vore på sin plats!


Ja, sysslolös blir man då inte när man har hus. Visst, det tar sin tid men att kunna känna friheten av att kunna göra som man vill, ja den slår allt.

Oj, nu måste jag sätta fart! Ha en bra dag mina vänner!!

1 kommentar:

Ingrid sa...

Nej, sysslolös är nog ett ord som inte finns hos dig, min vän!
Ibland kanske du skulle utforska lite på det planet,,, bara för någon timme eller så ;-)
Kramar i mängder!