tisdag 15 juni 2010

Panelen klar!

Hurra! Nu är det färdigkrypet på golvet :-)

Sista strykningen är gjord och det blev så bra! Nu slipper jag sitta på golvet och få ont i både ben och armar för att man jobbar i en konstig ställning. Målade hela vändan i ett svep, men jag var på väg att ge upp för det är jobbigt... men när man kommer mer än hälften går det ganska så fort och man ser slutet.. lika bra att göra det klart. Dessutom så skall Jocke måla verandastaketet i morgon så jag får en "vilodag" och då kan det vara skönt att jag redan har målat klart mitt.

Nästa steg är att inhandla listen som skall sitta på överst på panelen, bröstlist va? Tror det heter så. Den skall målas och även mina hyllor som skall sitta på väggen skall målas. Färgen blir svart lack som jag tror kommer bli jättebra.

Det återstår också bara en ny lampa som skall upp i taket för att få till lite bättre ljus. Den är inhandlad sedan länge men ligger fortfarande i kartong.....:-) Sen när det är klart kan jag pynta lite! Det är ju roligast av allt.. det är då man ser resultatet! Och, ja jag lovar att visa er sen!

Nu måste jag börja med uppdatering på SGSK´s sida, det har trillat in lite material.... Ha en bra dag!

Inga kommentarer: