tisdag 15 juni 2010

Mejas läkarbesök

Inte ett pip!


I flera veckor eller rättare sagt månader har Meja gått och väntat på att få ta sprutan som alla hennes kompisar redan har fått. I dag fick hon dock sin efterlängtade 5.5 års spruta som de skall ha innan skolstarten till hösten.

Själv tycker jag det är lite otäckt med sprutor men jag kan inte påstå att jag är spruträdd.. men kände lite obehag över hur Meja skulle tänkas reagera. För er som har barn vet ju hur jag menar. Det värsta som finns är att se sina barn grina illa för att de har ont eller att det gör ont..

Men, Meja studsade in på rummet fylld av glädje! Hejade på läkaren och drog upp tröjan så armen blev bar. Läkaren lyssnade först på hjärta och sedan lungorna.. allt ok. Gjorde iordning sprutan medans jag frågade Meja om jag skulle hålla handen! -Va? Hålla handen!!!! Nej, usch så dum jag var, inte vill väl en 5.5 åring hålla mamma i handen heller - Nej, KAN SJÄLV, fick jag till svar!


Och det gjorde hon med bravur, inte en min hon rörde när hon fick sprutan!! Ja, jag är impad av min lilla tjej! Hon är då inte rädd för något....

Hon fick ett fint plåster och sedan var det klart, snabba ryck med andra ord. Vi lämnade BVC för denna gång, Meja stolt över att tagit den efterlängtade sprutan och jag som en stolt mamma!

1 kommentar:

Ingrid sa...

Åhh Duktig tjej!!! Jag förstår att Du är stolt =)