fredag 4 juni 2010

Mår bättre


Kan inte fatta vad som hände idag..

Kände direkt när jag steg upp i morse att det inte stod rätt till.. Hade flimmer på ögonen så det var svårt att ens se vad som stod på datorn, kunde inte ens se tangentbordet!! Skitäckligt rent ut sagt och hur jag än gnuggade mina ögon i hopp om att det skulle försvinna så var flimmret kvar...


Försökte äta frukost men kände att jag inte hade min vanliga aptit. Fick även lite huvudvärk på det och sen kom illamåendet! Ingen migrän huvudvärk utan jag hade bara lite känning av den, inget mer än vanligt. Blä säger jag bara. Gjorde det som man brukar göra när man mår skit illa och sedan kändes det bättre.

Tillbringade sedan nästan hela eftermiddagen på soffan. Hade tur att Elias somnade senare idag eftersom jag var hemma själv så jag fick chans att vila lite. Meja och Jocke roade sig i Säterdalen tillsammans med övriga barn och föräldrar. Önskar att jag hade orken att vara med för de hade jätteskoj... Tack till Marillo som tog med Meja och som kom på idén! Jag vet en tjej som var superstolt!

Behöver nog vila...

På eftermiddagen kvicknade jag på och nu känner jag mig mycket bättre. Dock tror jag som ni tror att jag måste tagga ned lite. Jag håller igång kanske lite för mycket och när man ev. har en infektion i kroppen så säger den ifrån, så måste det vara.

Har nämligen känt mig väldigt trött i kroppen de sista två veckorna, har inte ens kommit mig för att träna eller ens promenerat! Har helt enkelt inte orkat!? Hade också för några dagar sedan känningar i halsen. Dock inte jätteont men väl så det kändes att något var tok...

Hoppas att det vänder snart :-)) Nu skall jag gå och ta hand om min lille prins för pappa skall åka och göra ett nattskift. Själv tänker jag gå till sängs så fort Elias är redo!


Ha en trevlig fredagskväll! KRAM

1 kommentar:

Ingrid sa...

Hoppas att du mår bättre, eller iallafall har kollat upp vad det är som händer dig!
Jag har haft mycket liknande symptom, och det kallade dem för stress,,,
Hoppas innerligt att det är bra med dig nu, vännen..
Har läst in några bloggar nui idag, så jag har missat tidigare att det varit knas med dig,,
STOR KRAM iallfall =)