onsdag 9 juni 2010

Målning

Här hemma skall det målas!

Färgen är inhandlad för att måla staketet på verandan. Nu får vi bara hoppas på att vädret blir bättre snart så det kan bli målat också för idag var det inte ens någon idé att börja måla då regndropparna hänger i luften.

Men lite målat skall det bli ändå! Trimmet!

Jo, jag passade på att handla färg till källaren också när jag ändå var på färgbutiken. Jag skall måla väggarna och panelen så det blir ljust och fint! Så förbaskat trött på träfärg så jag kan kräkas.. Blä! Nej, nu skall det bli vita väggar och panel med svarta och grå detaljer istället. Passar mig som även har de färgerna på min logga för hundvården.

Tänkte faktiskt så att det var lika bra att börja med trimmet då vi inte kunde måla ute. Kan bara inte sitta still och inte göra någonting.. då blir jag rastlös, ja ni vet ju hur jag funkar vid detta laget *fniss, fniss* Skoj också att få göra lite till sig själv som man har längtat efter...


Mörkt & Trist skall bli ljust och fint!

Nej, nu skall jag ta hand om min lille gosse och sedan skall jag sätta fart med målningen bara Jocke kommer hem från sina ärenden!

Kram på er alla!

1 kommentar:

Dernole sa...

Det bästa med ny färg är känslan över att det är nytt :)