lördag 12 juni 2010

Kalasdag

Äntligen är jag hemma!

Har avverkat två kalas idag. Ett 25 års kalas och ett 60 års kalas. Känns som om magen står rätt ut... fika på fika, tårta på tårta gör att man känner sig rätt stinn vid det här laget. Får nog bli en smal söndag tror jag... :)

Blev också bjuden på mat idag av min kära mormor. Kyckling & ris, med sås, hur gott som helst. Skönt att slippa stå vid spisen för en gångs skull :-))

Valpar jobbigare än bebisar..

Min moster med sina goa söner besökte också mormor när vi var där. De har en liten labbevalp som heter Mårris som gärna ville bita i mina fossingar! Det gällde att vara på sin vakt må ni tro! Meja fick också passa sig med att hålla upp kjolen för att slippa få små valptänder i den....

Tänk, hur aktiva de är de små hundarna! Nyfikna, glada och fulla med bus - Livet leker! Känner dock inte mig sugen på valp just nu.. är sååå glad att Pika har blivit "stor" nu och slutat upp med sina valpfasoner och passet som är när det gäller rumsrenhet...ut,in, ut, in... osv.... Nu har vi det lugnt och skönt hemma och så får det bli ett tag framöver. Det dröjer nog ganska så länge innan det blir några GLavaRis valpar här hemma igen...

En sak har jag dock konstaterat att det är lättare och mindre jobb med en snäll bebis än med en busig valp:-))

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Inga kommentarer: