fredag 11 juni 2010

Jobbig målning..


Undrar lite vad jag gett mig in på. Att måla en mörk panel vit kräver sin man! För det första så måste man vara lätt och fin på handen när man stryker färgen, annars blir det fula sänder. För det andra så gäller det att ha en portion tålamod, för det är ett pillgöra. Och för det tredje gäller det att inte tänka på att man har två par ben! Det gör djävligt ont efter ett tag på golvet sittandes i kassa ställningar:-) nåväl, det blir nog klart så småningom..nu måste jag fortsätta!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Men det blir jäklarns fint när det blir klart... efter antalet strykningar =)

Jane Hagström sa...

Javisst blir det bra? Ja, usch.. säkert två vändor kvar =)

Anonym sa...

Tycker du ska sätta Jocke på att måla!!!! /Stefan

Jane Hagström sa...

Ha ha Stefan! Nu är det så att trimmet gör jag nog bäst själv:-) Jocke utvisar jag till altanen.. det räcket skall vitmålas och det har han börjat med, vilket jag INTE kommer lägga mig i! Ha en gó kväll!