tisdag 1 juni 2010

Inbjudan till Bröllop!

Idag kom en inbudan från min syster jag sett fram emot att se.....


Så fint.. med lila snöre på!


Fint :-)


Det pirrar i min mage.. säkert hos syster också!

Kan inte fatta att jag sitter med min systers bröllopsinbjudan i min hand och jag skall få ha äran att vara en utav hennes tärnor!! Det känns speciellt, är stolt storasyster :-))

Anledningen till att jag såg fram emot denna inbjudan är att jag själv är lite smått delaktig i utformingen.. vi spenderade nämnligen hur mycket tid som helst på hobbyaffären i sökandet efter den rätta utfominingen av inbjudan!! Det blev BRA!

Inte den enda "Fru Hagström"

Var även på ett jättefint bröllop i lördags! Jockes bror Micke och hans Petra gifte sig.. Åh, vad de var fina... :-) Och som jag har längtat efter att gå på bröllop!! Tack för att vi fick vara med under er stora dag!


Meja med sin kusin Erik som snart blir storebror!

Inga kommentarer: