onsdag 16 juni 2010

Hungriga hundar

Mina vänner tassar runt i kring mig på morgonen...

De väntar på mat! Helt klart morgonens höjdpunkt här hemma för mina fyrbenta vänner. De brukar ligga och ta det lugnt en stund efter de har vaknat och varit ut med sedan när vi har ätit klart frukost brukar de gärna "tala om" att de minsann också vill ha mat!

Idag fick de även lite rester från gårdagen, lite spagetti och korv. Redan när jag ställde undan maten igår på bänken förstår de att "den maten är till oss...." så då är det inte så konstigt att de väntar på frukost om man får så gott i skålen! De placerar sig gärna på köksgolvet så de inte missar något. Till och med Pika som inte gillar dammsugaren for mig i hasorna idag för att tala om att hon var hungrig.. roliga de är de härliga djuren..nästan jämt:-)


Frukosten serveras i hundgården idag:-)


Nej, nu skall jag insupa mig en stoooor kopp kaffe och fundra på vad jag skall hitta på idag. Blir nog en tur till lilla Rósen och se efter hur det står till med tjejerna, sedan skall jag nog också se till att måla några hyllor medans Elias sover.... bäst att jobba på så att det blir klart någon gång.

Ha nu en skön dag! Här lyser solen och det är skapligt varmt....:):)


GOTT :-)

1 kommentar:

Dernole sa...

Så skönt att njuta av morgonen, både två och fyrbenta :) hälsa rósen från mej med en puss på mulen
Kram