lördag 19 juni 2010

Elias växer...

så det knakar!

Veckorna verkligen springer iväg och lille Elias bara växer. Han är fortfarande så himla nöjd med livet. Han sover hela nätter och har aldrig haft en enda skrikperiod! Ja, det är sant :-) Känner mig otroligt bortskämd och jag är så tacksam för att ha fått en nöjd liten kille:-))

I veckan har han börjat med att vända sig på filten. Han lägger sig på sidan, så nu får man se upp! Händerna har hittat till munnen och han har börjat jollra rejält! Tänk vad utvecklingen går fort.. jag blir faktiskt lite sentimental.. vill ha han liten länge.


Goding:-)

Storasyster

Meja har verkligen tagit sin roll på allvar! Hon älskar och avgudar sin lillebror och hjälper mig så mycket med honom! Syskonkärlek på högsta nivå!

Hon är duktig att hjälpa till med Elias. Speciellt på morgonen när jag måste rasta hundar när Jocke inte är hemma, då hjälper hon mig att se till honom. Hon sitter vid vagnen och talar och ger honom nappen om så behövs! Det märks verkligen att hon är en storasyster!

Är en stolt mor till mina barn!

3 kommentarer:

Dernole sa...

finns inget så obeskrivligt som kärleken till sina barn :)men du lyckas verkligen med uppgiften
kram

Jane Hagström sa...

Tack rara du!

Marillo sa...

Jisses vad man kan vara lik sin far ;-)
Nästan otäckt tyckte jag ;-)

Du måste nästan fota båda med snusnäsduk på "huvvä" ha ha..

Hoppas eran helg är bra..

Hälsa Meja...