tisdag 22 juni 2010

Elias sover än..


Har precis tagit mig ur sängen och känner mig helt mörbultad! MEN jag skall inte klaga, har sovit ända sen klockan var 22:45 ungefär och det får man vara väldigt nöjd med. Men när man stiger ur sängen så har jag ont överallt.. Man blir lite misstänksam och undrar om åldern börjar ta ut sin rätt! *skratt* För är det inte så, att det tar tid att "komma igång" ju äldre man blir?

Elias = sömntute!

Sitter nu för mig själv och skall passa på att ta en kopp kaffe innan Elias vaknar för han sover än!!! En riktig liten sömntute :-)) Meja hon har åkt till dagis med pappa, och hundarna är ute i hundgården. Känn så skönt att kunna vakna i lugn och ro - En riktig lyx :-))

Idag skall jag fortsätta med lite målning till trimmet. Fick en träskiva igår som jag skall ha ovanpå en liten hylla (som en disk ungefär) och den skall målas svart. Sedan skall jag nog också ta en tur till tygaffären och se om jag hittar något fint att hänga i fönstret.

Men jag vill inte bara jobba idag.. för nu skiner solen och jag vill passa på att njuta och kanske få lite solbränna på min bleka hud! Min efterlysning gick hem!!!

Nu vet ni lite vad jag skall syssla med, vad har ni för er idag då?

Inga kommentarer: