måndag 7 juni 2010

Blomstertjejer

Tog en tur till Rós på kvällssidan jag, Meja, Elias och Jocke. När vi åkte bilen till hagen så frågade Meja mig om alla blommor som växer efter dikeskanterna. Hon vill veta vad de heter osv. Sa till henne att "vi kan stanna någon dag och plocka lite blommor om du vill...."

Men när vi hade klappat om Rós en stund så får vi se att vi står på en riktig sommaräng! Så varför vänta? Vi satte genast igång att plocka lite fina midsommarblomster.

Känner igen mig själv i Meja från det jag var liten. Bland det bästa jag visste var nämligen att plocka blommor. Hundkex, smörblommor, midsommarblommor... några kan jag i alla fall. Det var så mysigt att jag gärna hade stannat länge på ängen. Tror minsann att picknik korgen får komma fram någon dag så man kan riktigt njuta av en sommaräng lääänge... :) :)


Kvällen avslutades hos Sheriffens, hos Ingela och Niklas. Ja, det är så deras fina gård kallas där Rós kommer husera efter sommaren. Lite kaffe och lite småprat tillsammans med likasinnade gör en tråkig måndagskväll hur trevlig som helst!

Blommorna då? Självklart fick de stanna hos Sheriffens till Mejas stora glädje att kunna ge bort mååånga blommor!

Ha en underbar kväll! KRAM

3 kommentarer:

Flodagatan sa...

Vilket härligt sommarkort på er
;-)
Jag har lagt ut lite kort från Säterdalen och det blev några stycken *skratt*

Hoppas det är okej att Meja är med på kort oxå - hojta till annars för då tar jag bort dom..

Ha en bra kommande tisdag - mina killar har sommarlov från imorgon *tjohoo* vad skönt..
Ha det gott...

Ingrid sa...

ÅÅåhhh va fina ni är!!! =)
Sötaste tjejerna!!!!

Jane Hagström sa...

Marillo! Själklart är det OK med bilderna:-) Ingrid: Tack söta du!