måndag 10 maj 2010

Växer så det....

KNAKAR!

Jamen uj uj uj, vad grabben växer! Kan inte fatta det men nu när vi var på läkarbesöket så vägde vi och mätte Elias som vanligt och jag fick nästan en chock när jag såg vad han vägde...hela 5620g!! tycker det går så fort.... kunde man stanna tiden hade jag gjort det tror jag.

Barnläkaren var ny för mig, en kvinnlig sådan. Tyvärr kollade jag inte namnet på henne, men hon var OK. Men hon var som läkare brukar vara, ganska så fåordig. Sa inte mycket annat än vad som skulle sägas.

Allt var i alla fall bra med grabben, så det besöket gick fort och vi fick en ny tid om tre veckor. Vi behöver inte komma så ofta eftersom han lägger på sig så bra i vikten och mår bra. Det känns skönt för nu tycker jag bara det är omständigt att fara till BVC.. har ju liksom gjort det förut.. :)

Försök till samtal!

Idag har Elias verkligen jollrat på ordentligt! Det är såå härligt och man blir så glad när man får de härliga leenden och jollret tillbaka när man talar med honom. Hans favvo plats nu för tiden är att ligga på köksbordet, mitt i smeten för då har man koll på allt:-))


Hm.. gu vad mamma talar... bäst att le tillbaka....


men det är svårt att sluta när man är en gó & glá kille:-))

4 kommentarer:

Kristina Hagström sa...

Vilken myskille du har!

Dernole sa...

vilket charmtroll :)

Ingrid sa...

Åhhh vilka underbara bilder på en glad kille =) Sååå underbar!!!!

Jane Hagström sa...

Ja, man smälter som mamma när han ler.. kärlek till 110%