lördag 1 maj 2010

Gårdagens Valborg


En dag Meja har längtat till länge.

En stor dag var det igår för min lilla/stora tjej. Fyrverkerier... WOW, det är något som är spännande för en tjej som är 5....Pappa Jocke tog med sig henne på brasan. Själv var jag hemma med hundarna och myste inne med Elias...

Tur att jag inte följde.. de klev innanför dörren vid 22:30!! Och då var Mejas ögon stora som tefat när de kom hem. "-Mamma!! Vi såg en råtta, en superstor råtta som prang ifrån brasan!!" Själv förväntade jag mig att hon skulle berätta om elden och fyrverkerierna... men råttan, ja den gjorde visst större intryck. Folk blev tydligen skitskraj när råttan for fram över gräsmattan, gapade och skrek! Tänk att man kan vara så rädd för ett sådant litet djur..

Visst är det fint, men jag gillar dem inte...

1 kommentar:

Vicki sa...

Om jag skulle ha vart vid den brasan så hade jag varit en av de som SKREK!!! I HATE råttor...vet ej varför men är skit rädd , fånigt de är ju inte så stora så dom kan äta upp en precis.
Kram till er alla