söndag 2 maj 2010

Underbara maj

Godmorgon mina vänner!

Här strålar solen och det ser ut att bli en fin dag. Dock blåser det lite så det blir bäst att sätta på sig något vindtätt om man skall ut... ni vet, måste vara rädd om "bröna" hi hi.

Vi hade en skön dag igår. Var hemma och skrotade på förmiddagen och sedan kom min mor och "Uffe" hit. Han hjälpte mig med min deklaration, så nu skall jag bara slå en sista koll innan jag skickar iväg den. Känns skönt att ha den avklarad för det är något som jag tycker "hänger över en" annars. Ibland önskar jag att man bara kunde skicka ett sms så var det klart, men men det går ju inte om man är "egen"... Nåväl, allt har en baksida...

Roligare är det dock när skattepengen kommer:-)) Och jag är ju en av de lyckliga som får tillbaka, och det en regäl summa faktiskt. Tycker det känns skönt att veta att man får ett extra tillskott i slutet av året, då kan man unna sig något roligt. Sist bjöd jag min kära familj på semester till Kanarieöarna, då vi åkte i november... Roliga minnen som man alltid kommer att bära med sig.

Nä, nu måste jag sluta skriva och greja med bloggar och annat... Min mus "brann" eller gick sönder igår så jag är utan och då blir det lite krångligare att hantera "musen"...den gör lite som den vill...suck, alltid är det nå´t

Skänker också en tanke till ett par vänner som har sin hund på Falu Djursjukhus.. deras hund blev opererad igår. Hon hade satt i sig en stor sten... dessutom är hon dräktig så nu håller vi tummarna och tassarna att bäbisarna kommer att klara sig...

Ja, det här med hund blir man aldrig klok på.....det blir aldrig som man tänkt sig :o(

2 kommentarer:

Åsa sa...

Tack Jane!!!!

Bonde-Susanne sa...

Hej vännen!

Skatt & deklaration är inte det roligaste direkt :-)

Ut i solen och njut i stället!

// Kram