söndag 23 maj 2010

Träningsrapport


Åter hemma igen efter en supertrevlig och nyttig helg i fågelhundarnas anda =)


Tänker inte berätta så mycket här på bloggen utan ni får vänta på den utförligare rapporten som kommer på vår hemsida inom kort. Allt har gått superbra och jag är mycket nöjd över mina valpar och även de andra hundar som var med som inte kommer ifrån vår uppfödning. En jättebra helg då man får lite hum om vad fågelhundsträning är för något. Jag tror också att matte och husse vet mer vad de har för hund i kopplet och hur man kan gå vidare i sin träning.

Lördagen bjöd på superväder! Det var varmt och strålande solsken. Vi kunde bara träna hundarna i korta pass för att sedan ta paus och vattna dem. Ingen klagade vad jag vet.. sommaren har vi alla väntat på, eller? Hm, även fast vi såg ut som röda grisar mot seneftermiddagen så var vi alla vid gott mod till kvällen då vi grillade vid sjön tillsammans. Grillkvällen bjöd på både tipspromenad, mingel, sång och en hel del skratt =)

Jag och Elias smög dock hem igen till stugan vidd 22 tiden.. och tur var väl det för sedan vräkte regnet ned. Det var som om hela himlen öppnade sig.. och ja, lite oroad över söndagen blev man.
Men, inget regn idag heller! Sådan tur:-) Här bjuder jag på några bilder... till er som önskar bilder från helgen så bränner jag ned en CD :-))


Alla på rad...


Pika i stånd på fasan för första gången....


Hela gänget!


Rós gör inte skäl för namnet......


Eftersom vi var i Örebro passade jag också på att fara till Rós och kika till henne lite. Kristina hade som sagt talat om att hon inte var så bildskön i detta nu.. och jag håller med:-) Lera, lera, och tuffsar av päls överallt.. min tanke var att "hon skulle behöva bada!"

Men det blir så med unghästar som går ute och inte blir borstade. Hon är även född så sent på året att hennes fölpäls sitter kvar tillsammans med vinterpälsen. Det tar tid att fällas...och hon är ju bara 9 månader:-) Besparar er bilder.. =)

Något glänste till i hagen....

I en annan hage fanns även något riktigt snyggt.. en silversvart Blup hingst med namn
Silfrintoppur fra Litla-Kambi Far: Gaumur frá Auðsholtshjáleigu Mor IS1998237501 - Vinda frá Litla-Kambi


Stilig herre =)Ja.. dessa hästar och hundar. Vad skulle vi göra utan dessa underbara djur?

Jag kan då bara tala för mig själv men för min del så skulle livet skulle vara så mycket fattigare:-))

Inga kommentarer: