måndag 24 maj 2010

Trädgårdsfix

Nu är jag klar med mitt trädgårdsarbete för detta år:-))

En lättskött trädgård med en hallonbuske, två svarta vinbärsbuskar och en gräsmatta, så kan man beskriva vår trädgård....det krävs inte en gedigen kunskap hur man skall sköta om det precis, passar mig perfekt :) :)


Gillar när man bara kan rensa och sedan duger det. Planteringar, trädgårdsland osv. är inget för mig. Det tar nog med tid att klippa den förbannade gräsmattan som växer som 17... och alltid när man skall klippa kommer det regn osv... asfalt, kan det vara något?

Hallonhäcken är i alla fall mycket värd hemma hos oss. Både Meja och hundar älskar våra hallon. Vet man inte vart de är så hittar man dem i buskarna :-) Längtar redan tills de är mogna.. mums:-)Se så fin den blev!


Mycket skräp blir det...
detta är bara ena sidan av hallonhäcken :-)Hundarna njuter också av att vara ute.. idag fick de lite hundben att tugga på. Det är nämligen höjdpunkten att få ben för mina hundar, de älskar att tugga. Pika är så rolig när hon tuggar. Helst av allt så önskade hon nog att de skulle vara lite halvtuggade innan hon satte igång.. jobbigt att få dem så där härligt geggiga... :) Hon ligger och lurar på att Aska skall gå ifrån sitt ben så hon kan knycka det...

Mina hundar äter också upp sina ben tills de är slut. Men oftast så tar jag bort dem när det återstår en liten snutt.. för jag är så rädd att de skall sätta dem i halsen. Min Geisha gjorde nämligen det när hon var unghund.. rena turen att jag var med henne annars hade hon dött på plats.. Så ett varningens finger till de som lämnar sina hundar hemma med ben! Det skulle jag aldrig göra..olyckan kan hända, när som helst...


Härligt att ligga ute och njuta med ett ben!

Inga kommentarer: