torsdag 6 maj 2010

Studsmattan


Nu äntligen är studsmattan på plats! Meja som är på dagis kommer bli jätteglad när hon får se den på plats. Jocke är och skaffar ett nät också så det skall också på plats innan det skall hoppas. Hoppas bara han hinner hem igen innan regnet kommer för det ser mörkt ut på himlen. Vore också bra att få dit nätet nu för i eftermiddag åker Jocke till Härjedalen med sin syster och göra det själv kan ju bli lite knepigt. Fyra armar tror jag behövs...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte bara Meja som är redo att hoppa : ) Skulle ni inte hinna få upp nätet innan Jocke åker ring mig så kommer jag och hjälper till.

Kram
Michelle

Marillo sa...

Kul med studsmatta :-) och jag kan oxå hjälpa till med nätet :-) man kan bli galen på såna saker - i allafall jag - för jag satte upp allt när Johan jobbade för jag ville överraska killarna, men fyy vilket slit *puh*
Men det glömdes bort så fort jag fick se hur glada dom blev :-)

Tänkte en prommis med Mathias och Linus imorgon + lillskruttan såklart - är ni hemma om vi tar vägen förbi er? Mathias vill nog ta en cykeltur ;-)

Ha en bra fredag..

Jane Hagström sa...

Heeeej Marillo!!! Jamenvisst, kom förbi!!! Skoj skoj, vi har ingenting planerat. Jag, Meja & Elias är hemma själva då Jocke farit till Härjedalen så sällskap kan vi behöva!! VÄLKOMNA!