lördag 29 maj 2010

Stolp & Bröllop

Jocke har dragit till platsen där vi skall ha sommarhagen för att sätta stolp. Vi skulle också följt med men både Elias och Meja har sovit så länge så vi får åka lite senare. Måste dock vänta tills Elias blir trött så han kan sova i vagnen medans Rós får beta lite gräs en stund. Är själv vid stallet så då blir det lite svårt att gå med unghäst samtidigt som jag måste dra vagnen.. ingen lyckad kombination :) :) :)

Bröllop står även på agendan idag! Jockes bror skrider till altaret med sin Petra. Skall bli jättemysigt att få gå på en vigsel och snart är jag inte den enda som kan kalla sig för "fru" Hagström :-)

Meja frågade även mig på morgonen när vi skulle gifta oss...Hm, svarade Meja att "Din mamma och pappa har redan haft bröllop för lääänge sedan, innan du ens var påtänkt" Gissa en som gav mig en stor besvikelseblick?.....Sötaste tjejen förstås:-))

Men någon gång kanske det blir ett till bröllop! Eftersoom det var så länge sedan och jag var så ung så skulle jag vilja uppleva det igen.....självklart med min Jocke! Ett vinterbröllop - det vore väl fint? Frågan är... tror ni han friar igen?? *ha ha*

Nä, nu måste jag sätta fart! Ha en skön lördag!

2 kommentarer:

Dernole sa...

du får fria denna gång :) Själv firar vi 18 år den 19/6 hmm har hört ryckte om att det är ett stort stundande bröllop denna dag i år :D
Ha en härlig dag och kväll

Jane Hagström sa...

Ha ha, ja! DET var enbra idé! Ja, detta bröllop hinner man ju bli trött på innan de ens har svarat "Ja" till varandra:-)) Ha en intressant lördag i Orsa!