tisdag 4 maj 2010

Sovmorgon

Min sömntuta :) :)

Tror inte mina bruna ögon när jag kikade på klockan för en stund sedan... hon var 9!!!!!! VA? Kan inte tro att det är sant.. har vi sovit så länge? Så när vi kom ned från sovrummet var pappa och Meja redan på G till dagis.. men oj oj oj, vad bortskämd jag är!

Elias har alltså sovit sedan klockan var 22:30 till 9! Förutom ett blöjbyte som skedde vid 5 tiden för den var superblöt, och vem vill sova i en blöt blöja? Nåväl, att bara gå upp och byta en blöja är en baggis.. att sedan få gå upp och bara lägga sig igen.. ja, det är lyx:-)


Man känner sig verkligen utvilad kan jag säga.. så att skylla på att jag är trött eller inte orkar.. ja, det är det nog ingen som går på:-))

Har inte heller något särskilt bestämt idag annat än att vi skall ha hundkurs ikväll. Hade planerat att jag skulle ta en långpromenad nu efter frukost men vädret är inte så tilltalande. Det snöade faktiskt här för en stund sedan! Fan, det skall ju vara vår, varmt och fint!

Nej, nu har mannen gjort frukost till mig! Och DET är också Lyx:-))


Inga kommentarer: