torsdag 20 maj 2010

Sömnig..

Att göra sådant som är ett måste tar lååång tid....

Har nu setat en timme vid datorn nu för att uppdatera SGSK´s hemsida.. tog tid - som vanligt :-( Inga 5 minuter här inte...

Eftersom tiden har rusat ifrån mig så får ni nöja er med ett titta på dess gulliga småhingstar som jag fotade på dagen. Besökte min vän Ingela som hade släppt sin fina Gandur tillbaka till sina vänner efter att han har stått på box sedan april månad då han blev biten... men nu är han tillbaka hos kompisarna :-))

Åsa var också med och tillsammans fick vi en härlig fikastund tillsammans i värsta sommarvärmen... (Åsa är tjejen som har hagarna och en del hästar såklart:-) Självklart blev det många fina bilder men de bjuder jag på en annan gång... Vi talade också om något annat skoj, men det får bli en hemlighet än så länge.. :) :) Jag är i alla fall superpirrig!


Har också lovat min sötaste Mathilda att jag skall skriva lite om Adilla som är här hos oss. Ja, jag tog lite bilder på dem ikväll när jag kom hem men de får jag bjuda på i morgon.. tiden räcker inte alltid till ..hoppas du kan vänta tjejen!!

Nu är jag sömnig och skall göra mig klar för natta!

Förresten! Jag har hört att Islandshästar har en benägenhet att föröka sig?? Har man en häst i hagen.. så vips, blir det två, tre, fyra... =)

3 kommentarer:

Marillo sa...

Men oj vad vacker den brun/vita hästen var ;-)

Och förresten vad duktiga våra barn är :-) man blir ju verkligen stolt som förälder ;-)
Fotade ni nåt??
Jag fick en hel del bra kort även på eran prinsessa ;-)

Hoppas ni får bättre väder i helgen när ni ska ha en "hundhelg"

Förresten så skaffade jag mig oxå en blogg häromdagen nu när min "hemside" dator har pajat så jag kan få utlopp för min skrivklåda :-)

Ha det gott

Jane Hagström sa...

Ja, visst är de fina?! Ungarna var underbara igår! Har också tagit några kort:-) Hoppas också på bra väder men det ser lite riskabelt ut.. nåväl, regnkläder kan man i alla fall ha! Har lagt din blogg i min blogglista!! Skoj skoj! Vi hörs!

Mathilda sa...

Lilla tjejen ? xD
"Tackar"
gillar inte att blir kallad för det :'>