måndag 31 maj 2010

Sommar!

NU är sommaren här - vilken underbar dag!

Solen strålade redan i morse när vi vaknade, kändes helt fantastiskt! Så visst kan man väl säga att sommaren är här nu? Nu får vi bara hoppas att det fina vädret håller i sig!

Besökte lilla Rós på förmiddagen efter att jag lämnat Meja på dagis. Parkerade bilen vid stallet och stoppade Elias i vagnen så tog vi en promenad till hästarna. Det tar ca 15 minuter att gå - helt lagomt.

Ett stilla lugn råder i hagen. De verkar trivas tillsammans och Rós har hittat sin "bästa kompis". Stoet som ligger ned, vi kallar henne för Isa. Hon är ett musblack sto e:Hrekkur från Handogsbodarna u:Mimósa från Fjellalunda Hennes riktiga namn är Ýsa från Allemansängen-09 Hon ägs av ”Perra” Andersson och Marita Aronsson som har "Bodarnas Islandshästar"

Tjejerna fann varandra redan efter en liten stund efter att Rós kommit in i flocken. När jag stod och beskådade dem så gjorde de lika. Gick Isa, gick Rós, la sig Isa lade sig Rós osv..., de var så gulliga med varandra. Skall bli skoj att se hur deras gemenskap utvecklas under sommaren:-))

Jag stod där en bra stund och bara beskådade dem. Man hör hur de tuggar gräs och frustar.. skulle kunna stanna hur länge som helst.. Vilket underbart hästliv de har!

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Det ser så härligt ut med alla underbara hästbilder! =)
Såg du att du var omskriven i min blogg under mors dag? ;-)
Hoppas allt är väl med dig, kramelikram!!!!

Sara sa...

LÅTER UNDERBART =) KRAM